Menu Close

Nederlandse Officieren Vereniging

Website optimalisatie, content strategy en meer.

Bezoek
PROJECT INFO

Geen website, maar een platform.

Medio 2016 ging een team van jonge professionals, waaronder nullpunt, de uitdaging aan om voor de Nederlandse Officieren Vereniging (NOV) een nieuwe website te ontwikkelen, met als doel het werven van nieuwe leden. We besloten om het anders aan te pakken; geen website, maar een platform. Een plek waar (potentiële) leden kunnen meepraten over topics, hun ervaringen kunnen delen en de voordelen van een lidmaatschap kunnen ontdekken.

Het kenmerkende ontwerp wordt o.a. gevuld door nieuws, berichten van de voorzitter, het maandblad Carré en de journals. In de journals komen leden met unieke verhalen van van hun actieve diensttijd aan het woord. Doel van deze journals is het binden we (potentiële) leden aan de NOV en een complete ervaring bieden.

Video

"Je bereikt meer met de NOV"

De onderstaande video werd geschoten om het werven van nieuwe leden via alle kanalen te ondersteunen. Dit gebeurt niet alleen via het platform, maar ook via informatiedagen en bijeenkomsten. Daarnaast brengen leden van de NOV regelmatig een bezoek aan de officiersopleiding waar toekomstige officieren op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheden. De boodschap luidt “Je bereikt meer met de NOV”, een verwijzing naar de voordelen van het lidmaatschap van de NOV.

Project Team

Bob Wassermann — Design & Development
Gilles Nijsten — Fotografie/Video
Tristan Vranken — Video

More Works